Tentang Kami

RUIAN ZHANGSHIWUJIN HARDWARE CO., LTD

Kami khusus dina produksi tambaga, konangan aloi sareng konangan aksesoris kanggo dekade sajarah. produk kami sareng karajinan anu endah, desain elegan sareng perasaan leungeun anu nyaman, anu kenging aranjeunna katelah konsumén urang.

Alat Produksi

Ngaran
Henteu
Kuantitas
CNC Lathe CJ0625A
10
Mesin Pengeboran SWJ-12A 6
Mesin Mesin Henteu aya Inpo
4
Pencét Mesin Henteu aya Inpo
3
Mesin Casting Tekenan. YUSHENG
6
Mesin Pencét Inpormasi Hiji-Jenis
J123-15
3

Kamampuhan Produksi Tahunan

Ngaran Produk
Kapasitas Baris Produksi
Unit Leres Anu Dihasilkeun (Taun Saé)
Lawang Handle
250.000 Potongan Per Bulan
3.000.000 Potongan
Lawang Kunci
10,000 Potongan Per Bulan
120.000 Potongan
Lawang Stopper
10,000 Potongan Per Bulan
120.000 Potongan
Palebah Hinge
10,000 Potongan Per Bulan
120.000 Potongan
Rangket
50,000 Potongan Per Bulan
6.00,000 Potongan

Aliran Produksi

Sertifikasi Produksi