Taros Kami

RUIAN ZHANGSHI HARDWARE CO., LTD

Alamat

2F, ngawangun D, ​​Fase Pertama, Parabot Perumahan huayuandi, Kota Taoshan, Kota Ruian, Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-18969787871

Dukungan: 0086- (0) 577-65962238

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami