Perabot Hardware Éropa Gaya Antik Kuningan Hotel Pintu Dagang Lantai Kunci Konci Jagaan Lever Setle

Katerangan Singkat:


  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set
  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set
  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set
  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set
  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set
  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Jenis:
Lawang & Handles Window
Jaminan:
1 TAHUN
Jualan Saatos Jualan:
Balik sareng Panggantian
Kamampun Pananggalan Proyék:
desain grafis, desain modél 3D, total solusi pikeun proyék, Cross Category Consolidation
Aplikasi:
Hotel, Villa, Pangsapuri, Gedong Kantor, Malet, Pasar Raya
Gaya Desain:
Modern
Dianggo
DOOR
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran merek:
KOPPALIVE
Nomer Modél:
907-B
Ngaran:
Warna:
kuningan / kopi balck / parunggu / kulawu
Bahan:
kuningan
Beurat:
0.98kg
Jenis panto naon:
Lawang kai, panto seuneu, Lawang baja
Spésifikasi ring Split:
55 * 5 * 9MM
Ukuran Gagang:
130 * 30 * 60mm
Pusat ka pusat:
58MM atanapi 72MM

Pembungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit:
Tanda barang
Ukuran pakét tunggal:
57X30X21 cm
Beurat kasar tunggal:
12,5500 kg
Jenis Pakét:
Bungkusan tiasa dumasar kana sarat khusus nasabah

Waktos prosés :
Kuantitas (Setét) 1 - 5 6 - 50 > 50
Est. Waktos (dinten) 15 30 Rundingan

Anjeun didieu: Imah >> Katalog Produk >>Ngalahir Panto Lever

Perabot Hardware Éropa Gaya Antik Kuningan Hotel Pintu Dagang Lantai Kunci Konci Jagaan Lever Setle

Panjelasan Produk



Ngaran merek  KOPPALIVE Beurat  0.98kg
Ngaran Produk Pintu kunci mortir diatur Spésifikasi ring Split  55 * 5 * 9MM

Bahan Utama

Kuningan Ukuran Leungeun 135 * 30 * 60mm
Warna Produk kuningan / kopi balck / parunggu / kulawu Ruang lingkup aplikasi  Lawang kai, panto seuneu, lawang baja jsb.

 




Skénario aplikasi


Produk Patali



Upami anjeun hoyong terang langkung inpormasi, anjeun tiasa klik "Kirim" kanggo ngahubungi kami.


Dina waktos anu sami, anjeun tiasa nganjang di wéb kami: https: //koppalive.en.alibaba.com

Inpormasi Perusahaan




Bungkusan & Pengiriman


FAQ

 

· Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
   A: Kami mangrupikeun pabrik, urang tiasa ngajamin harga hargana tiheula, murah sareng saingan.

· Q2: Kumaha kaayaan pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
   A: Sadaya produk bakal dipariksa 100% sateuacan pangiriman.

· Q3: Nalika kuring tiasa kéngingkeun hargana?
   A: Biasana urang nyarioskeun dina 24 jam saatos nampi panalungtikan anjeun.

· Q4: Kumaha kuring kéngingkeun conto?
   A: Sampel gratis, anjeun ngan mayar bayaran kiriman.

· Q5: Naon harga pengiriman?
   A: Gumantung kana palabuhan pangiriman, harga variasina.

Taros Kami

 

Istilah panjang kerjasama nyaéta ngudag urang,

cobian pangalusna pikeun ngajantenkeun unggal customer janten customer lami urang.

Punten karaoskeun Taros Kami ! 

                                                                                                      –KOPPALIVE

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami