Tekstur Knurled T Bar Ruangan Kamar Tangan Ngendalikeun Tangkal Padet Kuningan Kabinet Nanganan

Katerangan Singkat:


  • Knurled Texture T Bar Bedroom Cupboard Handle Pull Solid Brass Cabinet Door Handles
  • Knurled Texture T Bar Bedroom Cupboard Handle Pull Solid Brass Cabinet Door Handles
  • Knurled Texture T Bar Bedroom Cupboard Handle Pull Solid Brass Cabinet Door Handles
  • Knurled Texture T Bar Bedroom Cupboard Handle Pull Solid Brass Cabinet Door Handles

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Jenis:
Ngabéréskeun mébel & Knob, Handler Handle & Knob, cecekelan klasik hampang
Paket surat:
Y
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran merek:
KOPPALIVE
Nomer Modél:
6130-T
Bahan:
Kuningan
Dianggo
Kabinet, JABAR, Pakéan, papakéan, lomari
Ngaran:
mébel narik gagang
Aplikasi:
Perabot bumi
Fungsi:
nyorong & tarik
Dukun:
96, 128
Beurat:
S 60G T 65G 96 170G 128 220G
Warna:
hideung-hideung atanapi ngaropéa
Kauntungannana:
Proses éléktroplasi multi-lapisan, anti oksidasi, anti korosi
Ukuran:
S: 30 * 50, T: 50 * 13 * 32, 96: 185 * 13 * 32,128: 215 * 13 * 32

Pembungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit:
Tanda barang
Ukuran pakét tunggal:
52X30X21 cm
Beurat kasar tunggal:
32,500 kg
Jenis Pakét:
18,5 * 15 * 10CM / BOX 1PCS dina kantong pe, 30pcs dina hiji kotak, 10box dina hiji karton

Waktos prosés :
Kuantitas (Potongan) 1 - 400 > 400
Est. Waktos (dinten) 15 Rundingan

Anjeun didieu: Imah >> Katalog Produk >> Kabinet / Handler Perabot

Tekstur Knurled T Bar Ruangan Kamar Tangan Ngendalikeun Tangkal Padet Kuningan Kabinet Nanganan

Panjelasan Produk



Ngaran merek  KOPPALIVE Model   6130-T
Ngaran Produk  Perabot Handl & Knob Beurat

  S 60G T 65G

  96 170G 128 220G

Bahan Utama

 Kuningan
Ukuran Leungeun   Tingali Diagram Parameter
Dianggo

 Kabinet, Laci, Pakéan, papakéan

Lamaran   Home,Odéwasa, Villa    Msadaya Wimah bumi




Skénario aplikasi


Produk Patali


 


Upami anjeun hoyong terang langkung inpormasi, anjeun tiasa klik "Kirim" kanggo ngahubungi kami.


Dina waktos anu sami, anjeun tiasa nganjang di wéb kami: https: //koppalive.en.alibaba.com

Inpormasi Perusahaan


Bungkusan & Pengiriman


FAQ


 

· Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
   A: Kami mangrupikeun pabrik, urang tiasa ngajamin harga hargana tiheula, murah sareng saingan.

· Q2: Kumaha kaayaan pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
   A: Sadaya produk bakal dipariksa 100% sateuacan pangiriman.

· Q3: Nalika kuring tiasa kéngingkeun hargana?
   A: Biasana urang nyarioskeun dina 24 jam saatos nampi panalungtikan anjeun.

· Q4: Kumaha kuring kéngingkeun conto?
   A: Sampel gratis, anjeun ngan mayar bayaran kiriman.

· Q5: Naon harga pengiriman?
   A: Gumantung kana palabuhan pangiriman, harga variasina.

Taros Kami

 

Istilah panjang kerjasama nyaéta ngudag urang,

cobian pangalusna pikeun ngajantenkeun unggal customer janten customer lami urang.

Punten karaoskeun Taros Kami ! 

                                                                                                      –KOPPALIVE

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami