Promosi KOPPALIVE Méwah Desain Kamar Potret Beungkeut Kayu Kabinet Tangan Pangendali Kuningan

Katerangan Singkat:


  • KOPPALIVE Promotion Luxury Modern Design Bedroom Copper Furniture Cabinet Brass Pull Handles
  • KOPPALIVE Promotion Luxury Modern Design Bedroom Copper Furniture Cabinet Brass Pull Handles
  • KOPPALIVE Promotion Luxury Modern Design Bedroom Copper Furniture Cabinet Brass Pull Handles

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Jenis:
Ngabéréskeun mébel & Knob, Handler Handle & Knob, cecekelan klasik hampang
Paket surat:
Y
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran merek:
KOPPALIVE
Nomer Modél:
6091
Bahan:
Kuningan
Dianggo
Kabinet, Droker, Pakéan, papakéan, lomari, sagala jinis laci, kabinet, lomari
Ngaran:
mébel narik gagang
Aplikasi:
Perabot bumi
Fungsi:
nyorong & tarik
Dukun:
96 128
Ukuran:
50 * 33 * 10, 142 * 33 * 10, 174 * 33 * 10, 208 * 33 * 10
Beurat:
52, 142, 171, 202
Warna:
KAWASAN KULIT BRONZE
Kauntungannana:
Proses éléktroplasi multi-lapisan, anti oksidasi, anti korosi
Pasokan Kamampuhan
300000 Piece / Potongan per Bulanan
Pembungkusan & Pangiriman
Rincian Bungkusan
Bungkusan tiasa dumasar kana sarat khusus nasabah
Plabuhan
Ningbo atanapi Shanghai

Waktos prosés :
Kuantitas (Potongan) 1 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 25 Rundingan

Anjeun didieu: Imah >> Katalog Produk >> Kabinet / Handler Perabot 

Promosi KOPPALIVE Méwah Desain Kamar Potret Beungkeut Kayu Kabinet Tangan Pangendali Kuningan

Panjelasan Produk



Ngaran merek  KOPPALIVE Model   6091
Ngaran Produk  Perabot Handl & Knob Beurat   52, 142, 171, 202

Bahan Utama

 Kuningan
Ukuran Leungeun   Tingali Diagram Parameter
Dianggo

 Kabinet, Laci, Pakéan, papakéan

Lamaran   Home,Odéwasa, Villa    Msadaya Wimah bumi

 




Skénario aplikasi


Produk Patali


 


Upami anjeun hoyong terang langkung inpormasi, anjeun tiasa klik "Kirim" kanggo ngahubungi kami.


Dina waktos anu sami, anjeun tiasa nganjang di wéb kami: https: //koppalive.en.alibaba.com

Inpormasi Perusahaan




Bungkusan & Pengiriman


FAQ


 

· Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
   A: Kami mangrupikeun pabrik, urang tiasa ngajamin harga hargana tiheula, murah sareng saingan.

· Q2: Kumaha kaayaan pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
   A: Sadaya produk bakal dipariksa 100% sateuacan pangiriman.

· Q3: Nalika kuring tiasa kéngingkeun hargana?
   A: Biasana urang nyarioskeun dina 24 jam saatos nampi panalungtikan anjeun.

· Q4: Kumaha kuring kéngingkeun conto?
   A: Sampel gratis, anjeun ngan mayar bayaran kiriman.

· Q5: Naon harga pengiriman?
   A: Gumantung kana palabuhan pangiriman, harga variasina.

Taros Kami

 

Istilah panjang kerjasama nyaéta ngudag urang,

cobian pangalusna pikeun ngajantenkeun unggal customer janten customer lami urang.

Punten karaoskeun Taros Kami ! 

                                                                                                      –KOPPALIVE

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami