Rarancang modéren unik ku kuningan panto logam magnet kuat anu kuat

Katerangan Singkat:


  • Modern design custom unique brass powerful magnetic metal door stopper
  • Modern design custom unique brass powerful magnetic metal door stopper

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Jaminan:
1 TAHUN
Jualan Saatos Jualan:
Balik sareng Panggantian
Kamampun Pananggalan Proyék:
desain grafis, desain modél 3D, total solusi pikeun proyék, Cross Kategori Gabungan
Aplikasi:
Hotel, Villa, Pangsapuri, Gedong Kantor, Rumah Sakit, Sakola, Mal, Perabot Bumi
Gaya Desain:
Modern
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran merek:
Koppalive
Nomer Modél:
7007
Jenis:
Pintu Kuningan lirén
Ngaran:
Lawang
Bahan:
Kuningan
Warna:
BN / AC / AB / Tambaga
Ukuran:
44 * 64
Beurat:
122
Jenis panto naon:
Panto kayu, panto logam
Perawatan permukaan:
Finish mana sayogi sayogi
Dianggo
Palebah lirén
Pasokan Kamampuhan
100000 Setél / Setét unggal Bulan
Pembungkusan & Pangiriman
Rincian Bungkusan
Bungkusan tiasa dumasar kana sarat khusus nasabah
Plabuhan
Ningbo atanapi Shanghai

Waktos prosés :
Kuantitas (Setét) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 30 Rundingan

Anjeun didieu: Imah >> Katalog Produk >>Lawang Stopper

Rarancang modéren unik ku kuningan panto logam magnet kuat anu kuat

Panjelasan Produk



Ngaran merek  KOPPALIVE Model   7007
Ngaran Produk  Lawang Beurat   122 g

Bahan Utama

 Kuningan
Ukuran Leungeun   Tingali Diagram Parameter
Dianggo

 Pintu Pintu sareng Gerbang

Lamaran   Home,Odéwasa, Villa    Msadaya Wimah bumi



Skénario aplikasi


Produk Patali



Upami anjeun hoyong terang langkung inpormasi, anjeun tiasa klik "Kirim" kanggo ngahubungi kami.


Dina waktos anu sami, anjeun tiasa nganjang di wéb kami: https: //koppalive.en.alibaba.com

Inpormasi Perusahaan




Bungkusan & Pengiriman


FAQ


 

· Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
   A: Kami mangrupikeun pabrik, urang tiasa ngajamin harga hargana tiheula, murah sareng saingan.

· Q2: Kumaha kaayaan pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
   A: Sadaya produk bakal dipariksa 100% sateuacan pangiriman.

· Q3: Nalika kuring tiasa kéngingkeun hargana?
   A: Biasana urang nyarioskeun dina 24 jam saatos nampi panalungtikan anjeun.

· Q4: Kumaha kuring kéngingkeun conto?
   A: Sampel gratis, anjeun ngan mayar bayaran kiriman.

· Q5: Naon harga pengiriman?
   A: Gumantung kana palabuhan pangiriman, harga variasina.

Taros Kami

 

Istilah panjang kerjasama nyaéta ngudag urang,

cobian pangalusna pikeun ngajantenkeun unggal customer janten customer lami urang.

Punten karaoskeun Taros Kami ! 

                                                                                                      –KOPPALIVE

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami