Multifunction pangkeng hardware rustic coat hook rak kuningan baju ngagantung pikeun témbok

Katerangan Singkat:


  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall
  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall
  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall
  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall
  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall
  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Jenis:
Korét & Karét
Jenis Pola:
Euweuh
No tina Palsu:
1
Anggo:
Pakéan
Pitur:
Abadi, Bébas
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran merek:
Koppalive
Nomer Modél:
8006-L
Desain fungsi:
fungsi
Kasabaran diménsi:
<±1mm(含)
<± 1mm ​​(含)
Ngaran:
Tembok Hutang Kuningan
Aplikasi:
Perabot bumi
Fungsi:
Panyekel Kaju Dinding Gunung
Gaya:
Morden Sederhana
Ukuran:
54 * 30
Beurat:
72.0g
Warna:
Mawar Emas, Matt hideung, Kuningan, Nikel Dias atanapi diropéa
Kauntungannana:
Proses éléktroplasi multi-lapisan, anti oksidasi, anti korosi
Pakéan
Dianggo
Kuningan
Bahan:
Pasokan Kamampuhan
300000 Piece / Potongan per Bulanan
Pembungkusan & Pangiriman
Rincian Bungkusan
Rincian Paké1) 1 pc nanganan dina kantong busa anu lembut teras dina 1 polybag2) 25 pcs ngadamel dina 1 kotak bodas lebet 3) kalayan 2 screws M4 disegel dina polybag side4) 8-10 kotak dina 1 master carton5) Tanda pengiriman anjeun dicitak dina master karton atanapi stiker mark ditunda master carton6) syarat pakét anjeun aya7) Nyuhunkeun tambahan pikeun paking, biaya tambahan bakal dipénta sapertos kotak warna-warni, kemasan blister, jsb.
Plabuhan

Ningbo atanapi Shanghai Waktos prosés
: Kuantitas (Potongan) 1 - 3000
> 3000 25 Est. Waktos (dinten)

RundinganBaju Hook

Anjeun didieu: Imah >> Katalog Produk >>

Multifunction pangkeng hardware rustic coat hook rak kuningan baju ngagantung pikeun témbok



Panjelasan Produk  Ngaran merek  KOPPALIVE  Model
  8006-L  Ngaran Produk  Baju Hook   72 Beurat

g

 Kuningan
 Bahan Utama  Ukuranna
  54 * 30

 Pakéan

 Dianggo   LamaranHome,Odéwasa, VgeringMsadaya W

 



imah bumi



Produk Patali


Upami anjeun hoyong terang langkung inpormasi, anjeun tiasa klik "Kirim" kanggo ngahubungi kami.

Dina waktos anu sami, anjeun tiasa nganjang di wéb kami: https: //koppalive.en.alibaba.com




Inpormasi Perusahaan


FAQ


 

Bungkusan & Pengiriman
· Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

   A: Kami mangrupikeun pabrik, urang tiasa ngajamin harga hargana tiheula, murah sareng saingan.
· Q2: Kumaha kaayaan pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?

   A: Sadaya produk bakal dipariksa 100% sateuacan pangiriman.
· Q3: Nalika kuring tiasa kéngingkeun hargana?

   A: Biasana urang nyarioskeun dina 24 jam saatos nampi panalungtikan anjeun.
· Q4: Kumaha kuring kéngingkeun conto?

   A: Sampel gratis, anjeun ngan mayar bayaran kiriman.
· Q5: Naon harga pengiriman?

   A: Gumantung kana palabuhan pangiriman, harga variasina.

 

Taros Kami

Istilah panjang kerjasama nyaéta ngudag urang,

cobian pangalusna pikeun ngajantenkeun unggal customer janten customer lami urang.   A: Gumantung kana palabuhan pangiriman, harga variasina.Punten karaoskeun  

 !

 


  •                                                                                                       –KOPPALIVE
  • Kantor Hardware Zik Sikat Lever Pintu Ngendalikan Di Bulat Mawar

  • Tembok Pancing Kanggo Baju