Warta

  • Lawang konci dina Lingkungan baseuh

    Kusabab hujan kontinyu, asor hawa bakal luhur pisan, sareng unggal juru imah tiasa janten baseuh pisan. Dina waktos ayeuna, éta bakal mangaruhan panggunaan waktos konci panto. Kusabab kualitas konci hardware saé atanapi goréng, salah sahiji kritéria mangrupikeun tés semprot uyah. Kusabab t ...
    Maca deui
  • Kumaha ngabersihan jeung disinféksi nalika wabah

    Wabah Coronavirus novel parah pisan.Dadi, naha di bumi atanapi di luar, pikeun ngasingkeun panyebaran virus, ieu mangrupikeun ukuran anu penting pisan, pikeun mastikeun rumah tangga, kabersihan pribadi mangrupikeun dasar pikeun ngasingkeun panyebaran virus .Tulis, kuring bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngabersihan ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngaronjatkeun Konci Lawang

    Konci Door mangrupikeun objék anu paling sering dina kahirupan urang sapopoé. Seueur jalma panginten yén upami anjeun mésér konci di bumi, anjeun henteu kedah ngajaga dugi ka rusak. Hirup jasa tina konci panto tiasa seueur ningkat ku ngalaksanakeun pangropéa dina sababaraha aspék. Badan 1.Lock: Salaku pusat ...
    Maca deui