Grosir Perabot Borong Hardware Polygon Kuningan laci papakéan Kabinet Tangan Nangan Knobs

Katerangan Singkat:


  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs
  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs
  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs
  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs
  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs
  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Jenis:
Perabot Handl & Knob
Paket surat:
Y
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran merek:
koppalive
Nomer Modél:
6133-L
Bahan:
kuningan
Dianggo
Kabinét, Dramat, Pakéan, papakéan
Dukun:
SINGEL
Warna:
Matt Kuningan, kopi hideung, Mawar Emas, Nikel Sikat
anggo:
Kabinet, Laci, Pakéan, papakéan
Perawatan permukaan:
plating listrik
Beurat:
30g / 35g / 55g
Ukuran:
H 23
Pasokan Kamampuhan
300000 Piece / Potongan per Bulanan
Pembungkusan & Pangiriman
Rincian Bungkusan
Bungkusan tiasa dumasar kana sarat khusus nasabah
Plabuhan
Ningbo atanapi Shanghai

Waktos prosés :
Kuantitas (Potongan) 1 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 25 Rundingan

Anjeun didieu: Imah >> Katalog Produk >> Kabinet / Perabot / Pintu Knob

Grosir Perabot Borong Hardware Polygon Kuningan laci papakéan Kabinet Tangan Nangan Knobs

Panjelasan Produk



Ngaran merek  KOPPALIVE Model   6133-L
Ngaran Produk  Perabot Handl & Knob Ukuranna

  L Ø26.5 S Ø18.5 

  M Ø23.5

Bahan Utama

 Kuningan
Ukuran Leungeun   Tingali Diagram Parameter
Dianggo

 Kabinet, Laci, Pakéan, papakéan

Lamaran   Home,Odéwasa, Villa    Msadaya Wimah bumi



 


Produk Patali



Upami anjeun hoyong terang langkung inpormasi, anjeun tiasa klik "Kirim" kanggo ngahubungi kami.


Dina waktos anu sami, anjeun tiasa nganjang di wéb kami: https: //koppalive.en.alibaba.com

Inpormasi Perusahaan


Bungkusan & Pengiriman


FAQ


 

· Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
   A: Kami mangrupikeun pabrik, urang tiasa ngajamin harga hargana tiheula, murah sareng saingan.

· Q2: Kumaha kaayaan pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
   A: Sadaya produk bakal dipariksa 100% sateuacan pangiriman.

· Q3: Nalika kuring tiasa kéngingkeun hargana?
   A: Biasana urang nyarioskeun dina 24 jam saatos nampi panalungtikan anjeun.

· Q4: Kumaha kuring kéngingkeun conto?
   A: Sampel gratis, anjeun ngan mayar bayaran kiriman.

· Q5: Naon harga pengiriman?
   A: Gumantung kana palabuhan pangiriman, harga variasina.

Taros Kami

 

Istilah panjang kerjasama nyaéta ngudag urang,

cobian pangalusna pikeun ngajantenkeun unggal customer janten customer lami urang.

Punten karaoskeun Taros Kami ! 

                                                                                                      –KOPPALIVE

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami