Hot



HK

PRODUK

Knurled Texture T Bar Bedroom Cupboard Handle Pull Solid Brass Cabinet Door Handles

Tekstur Knurled T Bar Ruangan Kaméra Ngatur P ...

Ikhtisar Butuh Gancang: Handler & Knob, Handler & Knob, Hand Classical handle Mail packing: Y Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: KOPPALIVE Nomer Model: 6130-T Material: Kuningan Dianggo: ...
KOPPALIVE Promotion Luxury Modern Design Bedroom Copper Furniture Cabinet Brass Pull Handles

Promosi KOPPALIVE Méwah Desain Bedroo Modern ...

Ikhtisar Butuh Gancang: Handler & Knob, Handler & Knob, Hand Classical handle Mail packing: Y Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: KOPPALIVE Nomer Model: 6091 Material: Kuningan Dianggo: ...

Profil Perusahaan

Ruian Zhangshi Hardware Co, Ltd

  • 333

Ruian Zhangshi Hardware Co, Ltd didirikan taun 2013, ayana di Wenzhou, propinsi zhejiang, caket sareng Ningbo & Shanghai Port. Kami mendakan ngahasilkeun rupa-rupa jinis dekorasi bumi, parabot, aksesoris hardware kabinét dapur salami dasawarsa, kalebet hinges, stopper panto, kuningan gagang kalayan langkung seueur 1 juta pcs kaluaran taunan. Kami gaduh jumlah staf sareng manajer Téknis anu luar biasa, sareng langkung ti 5 jalma desain. Janten urang gaduh desain produk ekslusif, ngamekarkeun gaya anu unik sareng elegan pikeun nyayogikeun perasaan karaos anu nyaman. Kami meunang ngahargaan ti para nasabah ti rumah tangga sareng kapal.
Kami ngadamel alat-alat presisi calakan modern, garis produksi otomatis, ngudag kaéndahan kualitas produk sareng prosés plating, tetep ningkatkeun prosés produksi produksi, prosés manufaktur sareng minuhan sarat téknis ti para nasabah global. Urang ngagaduhan kauntungan dina pamekaran kapang, machining CNC, prosés pangupandian, anu hargana langkung handap 3% - 5% ti saingan sanés.

Kami tetep komunikasi efisiensi anu luhur sareng klien, teras-terasan nyandak kaperluan para nasabah pikeun ningkatkeun tingkat jasa sareng kualitas, ngahontal pesenan dina kualitas sareng jumlah anu saé. Kami parantos nampi sertifikasi evaluasi kapasitas produksi BV, bakal ngagedekeun pasar oversea sareng kerjasama internasional salajengna dina sababaraha taun ka hareup. Inti nilai perusahaan kami nyaéta "integritas kahiji, kualitas heula, palanggan mimiti, gotong-royong", sahingga kami tiasa tetep kamajuan konsisten. Jangji urang ka klien urang mangrupikeun jasa anu saé, harga saingna, ngalengkepan tatanan nganggo kualitas luhur.

Projeto

  • /european-style-home-hardware-furniture-antique-brass-hotel-interior-door-mortise-key-lock-lever-handle-set-product/
  • /wholesale-furniture-hardware-accessory-polygon-brass-drawer-wardrobe-cabinet-pull-handle-knobs-product/
  • /koppalive-custom-furniture-hardware-solid-brass-good-kitchen-cabinet-cupboard-drawer-pulls-handle-product/