Peralatan koppalive borongan beurat tanggelkeun tugas kuningan ngajulang dua jalan kabinét panto kai

Katerangan Singkat:


  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge
  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge
  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge
  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge
  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge
  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Jenis:
Hiasan Hinge, Panto Hinges
Paket surat:
Y
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran merek:
koppalive
Nomer Modél:
7011
Bahan:
kuningan
panjang:
5 * 4 * 4BB / 4 * 4 * 4BB
Beurat:
220g / 285g
tujuan:
sambungan panto sareng gerbang
Pasokan Kamampuhan
5000 Pasangan / Pasangan unggal Wulan
Pembungkusan & Pangiriman
Rincian Bungkusan
Bungkusan tiasa dumasar kana sarat khusus nasabah
Plabuhan
Ningbo atanapi Shanghai

Waktos prosés :
Kuantitas (Masangkeun) 1 - 2000 > 2000
Est. Waktos (dinten) 20 Rundingan

Anjeun didieu: Imah >> Katalog Produk >>Hinge Kuningan

Peralatan koppalive borongan beurat tanggelkeun tugas kuningan ngajulang dua jalan kabinét panto kai

Panjelasan Produk



 Ngaran merek  KOPPALIVE  Model  7011
 Ngaran Produk  Hinges Kuningan  Beurat  220g / 285g

 Bahan Utama

 Kuningan
 Ukuranna  5 * 4 * 4BB / 4 * 4 * 4BB 
 Dianggo  Dsambungan gapura sareng gerbang  Ruang lingkup aplikasi  Pintu, Jandéla, lomari




Skénario aplikasi


Produk Patali



Upami anjeun hoyong terang langkung inpormasi, anjeun tiasa klik "Kirim" kanggo ngahubungi kami.


Dina waktos anu sami, anjeun tiasa nganjang di wéb kami: https: //koppalive.en.alibaba.com

Inpormasi Perusahaan




Bungkusan & Pengiriman


FAQ

 

· Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
   A: Kami mangrupikeun pabrik, urang tiasa ngajamin harga hargana tiheula, murah sareng saingan.

· Q2: Kumaha kaayaan pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
   A: Sadaya produk bakal dipariksa 100% sateuacan pangiriman.

· Q3: Nalika kuring tiasa kéngingkeun hargana?
   A: Biasana urang nyarioskeun dina 24 jam saatos nampi panalungtikan anjeun.

· Q4: Kumaha kuring kéngingkeun conto?
   A: Sampel gratis, anjeun ngan mayar bayaran kiriman.

· Q5: Naon harga pengiriman?
   A: Gumantung kana palabuhan pangiriman, harga variasina.

Taros Kami

 

Istilah panjang kerjasama nyaéta ngudag urang,

cobian pangalusna pikeun ngajantenkeun unggal customer janten customer lami urang.

Punten karaoskeun Taros Kami ! 

                                                                                                      –KOPPALIVE

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami