Gaya méwah méwah pangkéng parabot parabot kaamanan légél ngadalikeun tambalan séng

Katerangan Singkat:


  • Luxury style hardware bedroom furniture safety lever door handle zinc alloy
  • Luxury style hardware bedroom furniture safety lever door handle zinc alloy
  • Luxury style hardware bedroom furniture safety lever door handle zinc alloy
  • Luxury style hardware bedroom furniture safety lever door handle zinc alloy
  • Luxury style hardware bedroom furniture safety lever door handle zinc alloy

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Jenis:
Lawang & Handles Window
Jaminan:
1 TAHUN
Jualan Saatos Jualan:
Balik sareng Panggantian
Kamampun Pananggalan Proyék:
desain grafis, desain modél 3D, total solusi pikeun proyék, Cross Kategori Gabungan
Aplikasi:
Hotel, Villa, Pangsapuri, Gedong Kantor, Malet, Pasar Raya
Gaya Desain:
Modern
Dianggo
DOOR
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran merek:
KOPPALIVE
Nomer Modél:
Z934-A
Ngaran:
gagang panto
Warna:
Hideung, Emas, Nikel; Caang Chrome, Matt AB atanapi ngaropéa
Bahan:
Néng Galunggung
Beurat:
861.6G
Perawatan permukaan:
electroplate / lukisan
Kauntungannana:
Proses éléktroplasi multi-lapisan, anti oksidasi, anti korosi
Jenis panto naon:
sagala jinis panto kai
Ukuran piring:
230 * 50 * 10mm
Ukuran gagang:
125 * 24 * 52mm
Pasokan Kamampuhan
10000 Setél / Setét per Bulan
Pembungkusan & Pangiriman
Rincian Bungkusan
1 disetél dina 1 kotak bodas, 10 kotak dina 1 karton
Plabuhan
Ningbo atanapi Shanghai

Waktos prosés :
Kuantitas (Setét) 1 - 200 201 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 35 Rundingan

Anjeun didieu: Imah >> Katalog Produk >>Ngalahir Panto Lever

Gaya méwah méwah pangkéng parabot parabot kaamanan légél ngadalikeun tambalan séng

Panjelasan Produk



Ngaran merek  KOPPALIVE Ketebalan panto  35-50mm
Ngaran Produk  Lawang Perawatan permukaan  Éléktroplek / Lukisan

Bahan Utama

 Néng Galunggung
Ukuran Leungeun  Tingali Diagram Parameter
Warna Produk

Sikat Hideung
Kasebut Emas
Nikel dirobuh
Caang Chrome
Matt AB
  atanapi ngaropéa

Ruang lingkup aplikasi  Sagala jinis panto kai

 




Skénario aplikasi


Produk Patali



Upami anjeun hoyong terang langkung inpormasi, anjeun tiasa klik "Kirim" kanggo ngahubungi kami.


Dina waktos anu sami, anjeun tiasa nganjang di wéb kami: https: //koppalive.en.alibaba.com

Inpormasi Perusahaan





Bungkusan & Pengiriman


FAQ


 

· Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
   A: Kami mangrupikeun pabrik, urang tiasa ngajamin harga hargana tiheula, murah sareng saingan.

· Q2: Kumaha kaayaan pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
   A: Sadaya produk bakal dipariksa 100% sateuacan pangiriman.

· Q3: Nalika kuring tiasa kéngingkeun hargana?
   A: Biasana urang nyarioskeun dina 24 jam saatos nampi panalungtikan anjeun.

· Q4: Kumaha kuring kéngingkeun conto?
   A: Sampel gratis, anjeun ngan mayar bayaran kiriman.

· Q5: Naon harga pengiriman?
   A: Gumantung kana palabuhan pangiriman, harga variasina.

Taros Kami

 

Istilah panjang kerjasama nyaéta ngudag urang,

cobian pangalusna pikeun ngajantenkeun unggal customer janten customer lami urang.

Punten karaoskeun Taros Kami ! 

                                                                                                      –KOPPALIVE

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami